Кумановец пријавил дека исчезнала неговата 16-годишна ќерка

Кумановец вчера во СВР Куманово пријавил дека исчезнала неговата 16-годишна ќерка.

А.И (40 години) пријавил дека од домот се оддалечила неговата ќерка М.И (16 години).

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Коментари

коментар(и)