Кумановци се пресметувале на улица

Полициски службеници вчера по 15 часот на улицата „11-ти Октомври“,ги затекнале Т.Т.(41 година) и М.Т.(47 години), двајцата од Куманово, како го нарушуваат јавниот ред и мир со меѓусебна физичка пресметка. Сочинет бил записник за констатиран прекршок по член 11 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир, информира полицијата.

Коментари

коментар(и)