Литературно – музичка вечер со основци и средношколци

Во организација на Друштвото на писатели од Куманово вчеравечер во салата на Занаетчискиот дом се одржа 14-то издание на традиционалната манифестација Литературно – музичка вечер. Со лични творби настапија ученици од основни и средни училишта, а во музичката програма учествуваа ученици од основното музичко училиште „Панче Пешев” и танцова двојка од  клубот „Динамик” од Куманово.
Манифестацијата е поддржана од општина Куманово.

Коментари

коментар(и)