МВР: Седум лица казнети заради маска на подрачјето на СВР Куманово

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (06.07/07.07.2021), по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 7 лица не ја почитувалe, од кои 4 на подрачјето на Крива Паланка и 3 во Кратово.  За истите ќе следуваат соодветни мерки, информира СВР Куманово.

 

Коментари

коментар(и)