Опожарен оџак на станбена зграда на „Трета МУБ“

Оџак на станбена зграда на булеварот „Трета МУБ“ вчера околу 15 часот бил зафатен од пожар, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Интервенцијата траела половина час, а во пожарот нема причинета материјална штета.

Коментари

коментар(и)