Пет интервенции на пожарникарите во текот на вчерашниот ден

Кумановските пожарникари вчера интервенирале на пет локации. Сува трева во текот на вчерашниот ден горела во атар на селото Режановце, Ваксинце, Лопате, Агино село, а интервенција имало и во близина на Дуле Комерц.

ТППЕ Старо Нагоричане во текот на изминатиот период немаше интервенции, информираат од РЦУК.

Коментари

коментар(и)