Повторно се враќа манифестацијата „Тортијада“

Хуманитарното здружение Мајка од Куманово, во соработка со етно село Тимчевски ја враќа манифестацијата Тортијада. Настанот е предвидено да се одржи на 12-ти мај со почеток во 19 часот. Целта на настанот е поддршка за одржување на Советувалиштето за жртви на родовобазирано и семејно насилство.

Коментари

коментар(и)