Пожарникарите интервенирале на опожарен електричен столб

Територијалната противпожарна единица Куманово вчера бележи две интервенции, првата е на опожарена сува трева во с. Проевце во временски период од еден час, а втората е на опожарен електричен дрвен столб кај стадионот на Башкими.

Коментари

коментар(и)