Потпретседателот на СДСМ Стефан Богоев вечерва во СТАВ

-Ќе ја врати ли СДСМ локалната власт во Куманово, постои ли можност пратениците да дадат зелено светло за европскиот концепт, можни ли се предвремени парламентарни избори, какви се очекувањата од новиот пакет антикризни мерки, колку Владата предводена од СДСМ инвестира во кумановскиот регион ?

Ова се само дел од темите на кои што вечерва во СТАВ разговараме со потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев.

Емисијата започнува во 20 часот.

 

Коментари

коментар(и)