Претседателот на СПМ, Љупчо Димовски вечерва гостува во „СТАВ“

Претседателот на Социјалистичката партија на Македонија, Љупчо Димовски вечерва гостува во емисијата „СТАВ“. Димовски ќе говори за актуелните случувања во државата, но и за потребата од формирање на техничка или експертска Влада и вонредни парламентарни избори. Како СПМ се подготвува за претстојните локални избори ќе слушнете вечерва во СТАВ во 18 часот, на ТВ Плус.

Коментари

коментар(и)