Проект за заштита на традиционална брвнара од Лика

Кумановскиот музеј заедно со Здружението АБЕР 2015 работи на проектот за заштита на традиционална брвнара од Лика. Промоцијата ќе се одржи утре во просториите на Занаетчискиот дом. Заинтересираните можат да ја проследат промоцијата во 19 часот.

Коментари

коментар(и)