Промоција на книга на Силвана Бојковска

Во просториите на Занаетчискиот дом, вечерва со почеток во 19 часот ќе се одржи промоција на книгата Традиционалното и современото културно живеење во Куманово, на авторката Силвана Бојковска.

Промотори на настанот ќе бидат проф. Д-р Маја Јакимовска Тошиќ и проф. Д-р Илија Велев.

Промоцијата е под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)