Промоција на збирката „Патот до мојата душа“ од Христина Алексовска

„Патот до мојата душа“ е насловена збирката од авторот Христина Алексовска што ќе биде промовирана на 26 септември годинава, во Занаетчискиот дом во 19 часот.

Водител на промоцијата ќе биде Сузана Божиновска, а рецензент Ана Љубиќ.

Коментари

коментар(и)