Се одигра трето коло од општинската лига во футсал за шесто и седмо одделение

Викендов на игралиштето во ООУ „Вук Караџиќ“ се одигра трето коло од општинската лига во футсал за шесто и седмо одделение.

Екипата на „Јероним Де Рада“ беше подобра од „Кочо Рацин“, тимот на „Магдалена Антова“ го победи „Толи Зордумис“, „Бајрам Шабани“ извојува победа над „Крсте Мисирков“ и екипата на „Браќа Миладиновци“ го победи „Наим Фрашери“.

Коментари

коментар(и)