Средношколците утрово добија превоз

Од денеска (03.02.2022 год.) започна да се реализира превозот за ученици од средните училишта „Наце Буѓони“, „Перо Наков“, „Гоце Делчев“ и „Сами Фрашери“.

Превозот како што објавија од компанијата Оли травел ќе биде само за ученици, а ќе се реализира на :

-линија бр.3 Зелен Рид -Железничка станица

-линија бр.4 с.Доброшане-Бедиње

-линија бр.5 нас.Карпош-Железничка станица

-линија бр.8 с.Тромеѓа-Бедиње

-линија бр.12 с.Романовце-Куманово

-линија бр.16 Куманово-Табановце -Карабичане-Сопот

Време на поаѓање на автобусите од сите почетни станици:

– I смена -06:20 ч. за поаѓање,  време на враќање во 13:20 ч.

– II смена 12:30 ч. за поаѓање , 19:20 ч. за враќање.

Коментари

коментар(и)