Три лица од Кратово не носеле заштитни маски

Во изминатото деноноќие нема казнети кумановци за не носење заштитни маски.

Имено, полицијата информира дека по однос на уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово 3 лица не ја почитувалe, меѓутоа сите тројца се на подрачјето на Кратово.

За истите ќе следуваат соодветни мерки.

Коментари

коментар(и)