Три улици во населба Перо Чичо ќе бидат без струја до 14 часот

Улиците „30-ти Јули“, „6-ти Април“ и „Анѓа Ранковиќ“ во населбата Перо Чичо денеска ќе бидат без електрична енергија во периодот од 08 до 14 часот, информираат надлежните од Регионалниот центар за управување со кризи.  Прекините во напојување со електрична енергија ги најавила компанијата ЕВН.

 

 

Коментари

коментар(и)