Уште еден кумановец во трката за претседател на СДСМ

До Централната изборна комисија на СДСМ денеска пристигнала уште една кандидатура за претседател на партијата. Станува збор за Властимир Алексовски, член и активист на СДСМ од општинската организација на партијата од Куманово, објави Фокус.

Како што соопштила СДСМ, по анализирање на поднесената документација и утврдување дали апликацијата на Алексовски ги исполнува пропишаните услови, ќе одлучи дали ќе ја верификувала апликацијата.

Коментари

коментар(и)