Шест локации во градот во текот на денот ќе бидат без вода

Шест локации во градот во текот на денот ќе бидат без вода.

„Станува збор за улиците „Kиро Фетак“, „Раде Кончар“, „Тане Георгиев“, „Иво Лола Рибар“, „11-ти Ноември“ и Спомен- Костурница“, информира Регионалниот центар за управување со кризи.

Екипите на јавното претпријатие „Водовод“ работат на отстранување на дефектите.

 

Коментари

коментар(и)