Акција за чистење во Градскиот парк (ВИДЕО)

Пензионери од здружението „Куманово“ , волонтери од „Кумановски акцијаши“  и вработени во јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ денеска го расчистуваа од отпадоци Градскиот парк.  Еко-акцијата е иницирана од Активот на пензионерки при кумановското здружение. Активноста ја поздрави и градоначалникот Максим Димитреивски кој информираше дека до крајот на годинава паркот целосно ќе биде реконструиран.

Коментари

коментар(и)