Албанците се уморни од празните ветувања на Брисел

Зборовите како „посветеност“, „соработка“ и „стратешки приоритет“ може да се
слушнат на секоја прес-конференција, изјава и јавна средба во врска со Албанија и
ЕУ, а на луѓето им здодеа да ги слушаат.

Автор: Алис Тејлор

 

Албанците се уморни од празните ветувања на Брисел

Коментари

коментар(и)