ВИДЕО: Александар Арсиќ гостин во дневникот на ТВ Плус

Општинската организација на СДСМ Куманово во петок ќе одржи изборна конференција. Новиот претседател, Александар Арсиќ и официјално ќе ја побара поддршката од делегатите, откако претходно ја доби од највисокото раководство.

Предвиден е и избор на извршен и надзорен одбор. За какви луѓе се одлучи Арсиќ, за што ќе се залага во наредниот период и дали ќе се активира општинската организација, ќе можете да слушнете во рамки на дневникот на ТВ Плус, денеска во 18 часот!

Гледајте ТВ Плус!

Коментари

коментар(и)