Александар Поповски гостин во „СТАВ“

Координаторот на манифестацијата „Антево перо“, Александар Поповски вечерва гостува во емисијата „СТАВ“. Тој ќе зборува за значајната меѓународна поетско-културна манифестација, која ќе се одржи по 4-ти пат. Воедно се неа ќе се одбележи и 90-годишнината од раѓањето на македонскиот поетски маг, Анте Поповски.

Коментари

коментар(и)