Атина Мургашанска гостин во „СТАВ“

Претседателката на Советот на Општина Куманово, Атина Мургашанска вечерва гостува во емисијата „СТАВ“. Таа ќе зборува за актуелните работи во државата, но и ќе анализира што е сработено во периодов на локално ниво. Мургашанска ќе се осврне и на работата на Советот, нејзините колеги-советници, но и ќе открие дали ќе се впушти во „трката“ за мајка на градот. Гледајте ТВ Плус во 20 часот.

Коментари

коментар(и)