Божиновски упати повик за масовно присуство на утрешните протести (ВИДЕО)

Денес, членот на ВМРО-ДПМНЕ од Куманово Игор Божиновски преку изјава за медиумите ги повика кумановци но и сите други, на масовно присуство на утрешниот протест кој ќе се одржи во Скопје а кој е во организација на македонската дијаспора со единствено барање за ослободување на осудените поради инцидентите во Собранието на Република Северна Македонија.

 

Коментари

коментар(и)