Бугарско-македонската aла се соочи со лицемерието на ЕУ

Иако е важно да бараме решенија за нашата заедничка историја и да се обидеме да ги разликуваме фактите од пропагандата, зарем не е исто така важно да научиме да живееме заедно и покрај нашите различни и силно политизирани гледишта?

Автор: Радосвета Василева

 

Бугарско-македонската aла се соочи со лицемерието на ЕУ

Коментари

коментар(и)