Вања Булиќ гостува во ТВ Плус

Српскиот новинар и писател Вања Булиќ гостува во телевизија Плус. Во емисијата тој ќе зборува за неговиот животен пат, делата коишто ги има создадено, како и причината за која е во посета на нашиот град.

Ќе ја сподели и информацијата за неговото раѓање во Куманово.

Гледајте ТВ Плус во 20 часот!

Коментари

коментар(и)