Вечерва промоција на роман на Ана Аврамовска

Во Занаетчискиот дом во Куманово вечерва ќе се одржи промоција на дебитантскиот роман „Водни тела“ на авторката Ана Аврамовска.

Промотор на делото е Милена Сиљаноска.  Промоцијата ќе започне во 19 часот.

 

 

Коментари

коментар(и)