(ВИДЕО)Граѓански организации можат да аплицираат за реализација на проекти од ReLOaD2

Заштита на животна средина, социјална кохезија и намалување сиромаштија, туризам и култура, младински иницијативи се темите на предлог- проектите со кои што граѓанските организации можат да аплицираат за реализација на проекти од Регионална програма за локална демократија во Западен Балкан 2. На граѓанските организации им е дозволено да поднесат повеќе од еден предлог проект, доколку вкупниот доделен износ не надминува 3.690.000. денари за целото времетраење на проектот ReLOaD2 (до декември 2024).

 

Коментари

коментар(и)