(ВИДЕО)Документарен филм за Јасмина Голубовиќ

Се подготвува документарен филм за поранешната ракометарка од Куманово, Јасмина Голубовиќ. Автор на документарецот насловен „ЈАСЕ“ е Марјан Стошевски. Промоцијата ќе се одржи во септември годинава.

 

Коментари

коментар(и)