(ВИДЕО)Заврши детскиот ликовен камп „АСНОМ 2022“

Во комплексот Грација денеска заврши детскиот ликовен камп АСНОМ. На 12-иот ликовен камп  учествуваа триесетина ученици од повеќето основни училишта, а дел од настанот беа и тројца поранешни истакнати учесници, како и корисниците на дневниот центар и на „Порака наша“. Ликовниот настан е во организација на Фондацијата за култура и спорт при општина Куманово.

 

Коментари

коментар(и)