(ВИДЕО)Николај Павловски гостин во ИНТЕРВЈУ

Николај Павловски, советник од граѓанската иницијатива За наше Куманово е гостин во студиото на Телевизија Плус.

На линкот подолу може да го видите целосното интервју.

 

Коментари

коментар(и)