(ВИДЕО)Нова пониска цена за гас од добавувачите за февруари

„Куманово гас“ доби нова пониска цена за гас од добавувачите за месец февруари, но сепак цената е висока споредбено со декември, минатата година, соопштија надлежните од претпријатието. Во моментов ЈП „Куманово-Гас“ располага со вишок количини на гас, бидејќи потрошувачката е речиси двојно намалена.

 

Коментари

коментар(и)