ВИДЕО: Амбасадорот на Италија во посета на Куманово

Општина Куманово денеска ја посети амбасадорот на Италија. Тој со градоначалникот Димитриевски разговараше за соработката помеѓу двете земји и идните потенцијални инвестиции. Амбасадорот и градоначалникот присуствуваа и на отворање на изложба.

Коментари

коментар(и)