ВИДЕО: Амбасадорот на Шпанија во посета на Куманово, ја посети и гиманзијата, каде од 2001-та се изучува овој јазик

Шпанскиот амбасадор ја посети Општина Куманово. Тој се сретна со градоначалникот, Максим Димитриевски, но ја посети и гимназијата„ Гоце Делчев“, каде од 2001-та се изучува шпанскиот јазик.

Коментари

коментар(и)