ВИДЕО: Бесплатниот превоз продолжен до крајот на септември

Жителите на Куманово до крајот на септември ќе имаат бесплатен автобуски превоз. Одлуката ја донесе Советот. Реагираа советниците од опозицијата, нагласувајќи дека се носи одлука иако се уште не е изготвена анализата за оправданоста на субвенционирањето. Кумановци пак коишто ги прашавме задоволни од одлуката.

Коментари

коментар(и)