ВИДЕО: Бобан Стефановски со изложба „Планината го има последниот збор“

„Планината го има последниот збор“ е насловена изложбата на Бобан Стефановски, планинар и планинарски водич. Фотографиите се направени за време на искачувањата и експедициите во земјава и надвор од неа.

 

 

Коментари

коментар(и)