ВИДЕО: Во каква состојба е спортската сала во Карпош?!

За небезбедни и нехиенски услови во училишна  спортска сала во Куманово, на својот ФБ профил пишува координаторката на советничката група на ВМРО ДПМНЕ  и коалицијата Елена Доцевска Божиновска. Од друга страна пак, директорот на основното училиште Магдалена Антова , Живко Стојковски ги демантира пишувањата на советничката и вели дека учениците спортуваат во соодветни услови.

 

Коментари

коментар(и)