(ВИДЕО) В понеделник започнуваат уписите во средните училишта

В понеделник стартуваат уписите за идните средношколци. Во средното техничко училиште „Наце Буѓони“   во новата учебната, во прва година предвидено е да се запишат вкупно 646 ученици во 19 паралелки со настава на македонски и на албански јазик. За струките и профилите во Наце Буѓони, од изјавата на директорот на училиштето, Драган Јаневски.

Коментари

коментар(и)