(ВИДЕО) Граѓанските организации на обука за Reload2

Во организација на општина Куманово денеска се одржа обука на граѓанските организации за начинот на кој треба да ги подготват апликациите за јавниот повик од проектот Регионална програма за локална демократија во Западен Балкан 2.

Грантовите ќе бидат во висина од 5.000 до 30.000 евра.

Програмата е финансирана од ЕУ, а се имплементира од УНДП во партнерство со општина Куманово.

Повеќе од прилогот во видеото.

Коментари

коментар(и)