ВИДЕО: Детска ликовна колонија во село Пчиња

Подрачното училиште на „Браќа Миладиновци” во село Пчиња и хуманитарното здружение „Мајка“  денеска организираа Детска ликовна колонија  насловена „ Пчиња 2023”. Манифестацијата финансиски е поддржана од општина Куманово преку Програмата за културни манифестации на Општината за 2023 година.

Коментари

коментар(и)