ВИДЕО: Жители на Шупли Камен оставени без леб

Жители на село Шупли Камен десетина дена се оставени без леб. Пекарниците кои досега им доставувале леб, одлучиле да запрат со испорака тврдејќи дека им е неисплатливо да ја вршат и доставата по замрзнувањето на цената на 33 денари.

Коментари

коментар(и)