ВИДЕО: „За наше Куманово“ утре со еколошка акција на Менкова колиба

Здружението За наше Куманово утре организира еколошка акција на локалитетот Менкова колиба. Секој волонтер е добредојден, а акцијата започнува во 09 часот, информираат од граѓанското здружение.

Коментари

коментар(и)