(ВИДЕО) Зголемен број повици и интервенции на Итната помош

Наглите временски промени ја зголемија работата на Итната медицинска помош. Оваа здравствена установа регистрира поголем број повици и интервенции кај ранливите категории граѓани, меѓу кои повозрасната група и хронично болните.

Коментари

коментар(и)