ВИДЕО: Индустриите во лоша состојба, неопходни поевтини енергенси

Неопходни се субвенции од државата и поевтини енергенси, за да индустриите ја надминат оваа алармантна состојба. Во спротивно фирмите ќе бидат принудени од Нова година да го намалуваат бројот на вработените и да ставаат клуч, вели претседателот на Локалниот економско-социјален совет, и сопственик на кланица и лабораторија, Најден Бајдевски.

Коментари

коментар(и)