(ВИДЕО) „Коло на српските сестри“ промовираше монографија

„Коло на српските сестри “ од Куманово деновиве промовираше монографија, по повод 30 години од обновувањето на здружението на жени. „Коло на српските сестри“  обединува припаднички на македонската, српската и црногорската етничка заедница. На промоцијата се обрати и градоначалникот Максим Димитриевски.

Коментари

коментар(и)