ВИДЕО: Куманово ќе има доволно вода до крајот на годината

Браните Глажња и Липково во моментов располагаат со доволни количини вода. Најголемата општина во земјава годинава ќе нема проблем со водоснабдувањето. Водата веќе се прелива преку првата брана.

 

Коментари

коментар(и)