(ВИДЕО) Наградени првенците на генерацијата

На 31 ученик од општините Куманово и Старо Нагоричане кои што се прогласени за првенци на генерацијата за учебната 2020- 2021 година денеска им беа доделени дипломи и награди. Традиционално,  доделувањето на наградите е по повод Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ кој беше одбележан минатиот месец, во организација на Здружение на просветни работници.

Коментари

коментар(и)