(ВИДЕО) Нема сериозни индиции за раст на мигрантскиот бран

Не постојат сериозни индиции дека може да дојде до зголемување на мигрантскиот бран, но државата е подготовена да одговори на секој предизвик, смета министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, по најновите случувања во Авганистан.

Коментари

коментар(и)