ВИДЕО: Несовесни граѓани уништиле опрема на Спомен Костурница

Несовесни граѓани ја уништиле урбаната опрема, детското катче и спортскиот објект на Спомен Костурница. Ова не е прв случај на уништување. Неодамна беа уништени и клупи и канти за отпадоци во централното подрачје.

Коментари

коментар(и)